About ASPACE

La Fundació Aspace Catalunya és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1961. El seu objectiu és l’atenció integral a les persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament neurològic, així com l’atenció a les seves famílies. Aquesta atenció té un caràcter interdisciplinari i innovador i comprèn els àmbits de salut, educatiu i social al llarg del cicle vital de les persones ateses.

La Fundació Aspace Catalunya centra la seva activitat en tres grans àrees assistencials:

1.- Àrea de Serveis de Salut:

Els Serveis de Salut de la Fundació Aspace, es basen en un model integrador i globalitzador de l’assistència que consisteix en donar resposta a les necessitats de la persona amb paràlisi cerebral  i a les seves famílies.

La simptomatologia de la paràlisi cerebral i de les patologies del desenvolupament neurològic són complexes i precisen de l’abordatge de diferents professionals.

Oferim tots els serveis que necessiten al llarg de la vida a les persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament neurològic.

2.- Àrea de Serveis Comunitaris:

L’àrea dels Serveis Comunitaris engloba els serveis d’atenció a la persona adulta i altres serveis de caràcter transversal que atenen tant als alumnes de l’escola com als usuaris adults dels serveis d’atenció diürna i residencial.

Serveis que atenen persones adultes i que desenvolupen programes que promouen activitats de socialització, participació i d'integració social i laboral.

3.- Àrea de Serveis Pedagògics:

La tasca educativa de l’Escola d’Educació Especial ASPACE està orientada a atendre les necessitats de l’alumne amb paràlisi cerebral i/o altres patologies del desenvolupament.

L’escola pretén que cada alumne/a desenvolupi les seves potencialitats i el nostre estil de treball respecta la diversitat de ritmes evolutius i capacitats cognitives.

Aquesta tasca educativa es porta a terme mitjançant el treball interdisciplinar que contempla tots els aspectes de l’alumne/a de forma integral.

ASPACE in figures

3

Led challenges

0

Active challenges

282

Donations

6.564,46

Raised €

Active challenges

Ended challenges

Img Reto
ASPACE

Red runners 2018/19

En esta 9ª temporada, los Red Runners volvemos a colaborar con Aspace y donaremos todo el dinero de las cuotas de alta para Aspace Badalona para un pr...

80%

Fundraised 1.206 €

To go Challenge completed

Img Reto
ASPACE

Red runners 2017/18

En esta 8ª temporada de los Red Runners (2017/2018), queremos continuar con la exitosa co...

102%

Fundraised 1.525 €

To go Challenge completed

Img Reto
ASPACE

CON POCO HACEMOS MUCHO

Aspace es una asociación en la que ayudan día a día a la integración social de chic@s con parálisis cerebral.Después de 9 años corriendo......Pienso ,...

0%

Fundraised 0 €

To go Challenge completed

Img Reto
ASPACE

Red runners 2016/17

Los Red Runners encaramos nuestro séptimo año de vida con una importante novedad referente al sistema de altas ...

104%

Fundraised 1.565 €

To go Challenge completed

Img Reto
ASPACE

Goldman y sergio por aspace

Soy Sergio García, vecino de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona). Practico deporte a nivel amateur en carreras de 10k y alguna media maratón. Me ...

13%

Fundraised 125 €

To go Challenge completed