Collected

890€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Per una #vida independent

PER UNA #VIDA INDEPENDENT Aspaym Catalunya som una entitat d'Utilitat Pública que ...

Collected

890€

Goal

5.000€

Donations

9

Left

Finished

18%

In support of

Category

Discapacidad intelectual Igualdad de genero

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 13 Nov 2016

PER UNA #VIDA INDEPENDENT

Aspaym Catalunya som una entitat d'Utilitat Pública que treballem per donar suport a les persones amb lesions medul·lars i altres discapacitats des de 1989.

L’objectiu de l’entitat és facilitar eines i recursos perquè puguem tenir una vida autònoma i independent, trencar barreres, superar els nous reptes i prendre les nostres pròpies decisions.

Us demanem la vostra col·laboració per reforçar el nostre projecte d’Assistència Personal. Facilitar la contractació d’un/a Assistent/a Personal per acompanyar a persones amb diversitat funcional, ajudar-los a la seva vida diària, ser les seves mans quan ho necessitin i minimitzar les dificultats de cada dia.

Amb la vostra aportació volem arribar a més usuaris/es, realitzar més activitats, més acompanyaments, més xerrades i formacions, més excursions, més... més...

Vols participar-hi? Col·labora amb el teu gra de sorra, fes una aportació i entre tots i totes farem un gran pas endavant

Ajudans i uneix-te al repte!!

 

Aspaym Catalunya, Associació de lesionats medul·lars i altres discapacitats físiques, neix el 1989 amb el convenciment de constituir-nos com un punt d’orientació, assessorament, informació o ajuda a persones amb lesions medul·lars i a aquelles amb grans discapacitats físiques, així com per a la seva família i entorn més proper.

La principal finalitat de la nostra associació és proporcionar cobertura social i assistencial a persones amb greus discapacitats físiques, treballar per a la millora de la seva qualitat de vida, la visualització d’aquest col·lectiu i la seva plena integració social.

Donators (9)

ANA

55€

2,634 days ago

Anonymous

15€

2,661 days ago

Anonymous

500€

2,671 days ago

Monica

20€

2,694 days ago

Anonymous

100€

2,694 days ago

Anonymous

100€

2,695 days ago

SALUD

30€

2,701 days ago

Anonymous

50€

2,702 days ago

Anonymous

20€

2,703 days ago

See more donators

Comments (5)

Monica

2,694 days ago

Por una vida independiente!

Sponsors