Collected

258€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Campanya de reforç escolar

Ajuda'ns a aconseguir el repte d'acompanyar a més de 2.000 nens i nenes durant tot el curs escolar Te&rsq...

Collected

258€

Goal

2.400€

Donations

1

Left

Finished

11%

In support of

Cause lead by

Category

Educación Infancia Jóvenes

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 25 Oct 2016

Ajuda'ns a aconseguir el repte d'acompanyar a més de 2.000 nens i nenes durant tot el curs escolar

Te’n recordes quan sorties de classe i tocava fer els deures? Amb qui els feies? Tenies alguna activitat extraescolar? Molts infants viuen en contextos molt durs als nostres barris. No tenen la xarxa de suport necessària per tirar endavant en el seu dia a dia, per afermar els coneixements de l’escola o per, simplement, fer altres activitats esportives o de lleure amb altres nens i nenes. 

Al Casal dels Infants acompanyem cada curs més de 2000 infants d’entre 3 i 16 anys, i les seves famílies a través d’un suport educatiu diari en espais d’aprenentatge compartits, potenciant la implicació dels seus pares i mares.

L’objectiu és aconseguir l’èxit escolar i la confiança en ells mateixos per tirar endavant i poder trencar el cercle de les desigualtats. I ho fem amb un grup de professionals i voluntaris implicats en aconseguir aquesta fita.

La suma d’esforços és la clau per generar oportunitats, és per això que et necessitem per mantenir aquests espais de seguretat i confiança, fent costat a quants més infants millor.

Com farem servir la teva donació?

Un dia de reforç escolar d’un nen o nena— 12€

Una setmana de reforç escolar per a un nen o nena — 60€

Un mes de reforç escolar d’un nen o nena — 240€

Mig curs per a un nen o nena — 1.200€

Un curs sencer d’un nen o nena — 2.400€

Un mes de reforç escolar d'una classe de 25 nenes i nenes — 6.000€

Els fons aconseguits amb aquesta recaptació sostindran les activitats de lleure i reforç escolar de milers de nens i nenes als barris del Raval (Barcelona), de Llefià i Sant Roc (Badalona), de La Mina (Sant Adrià de Besòs) i de Salt (Girona).

Aquesta iniciativa és part de la campanya feselprimerpas.org on la ciutadania compromesa suma el seu esforç, per fer  possible un treball educatiu generador d’oportunitats formatives i de feina.

Ho creiem fermament: el cercle de les desigualtats es pot trencar amb l’educació. I només ho aconseguirem si totes i tots ens hi comprometem. Podem contar amb tu?

Gràcies per endavant!

__________________

Ayúdanos a conseguir el reto de acompañar a más de 2.000 niños y niñas durante todo el curso escolar

¿Recuerdas cuando salías de clase y tocaba hacer los deberes? ¿Con quién los hacías? ¿Tenías alguna actividad extraescolar? Muchos ninos y niñas viven en contextos muy duros en nuestros barrios. No tienen la red de apoyo necesaria para salir adelante en su día a día, para afianzar los conocimientos de la escuela o para, simplemente, hacer otras actividades deportivas o de ocio con otros niños y niñas.

En el Casal dels Infants acompañamos cada curso a más de 2000 niños y niñas, de entre 3 y 16 años, y a sus familias a través de un apoyo educativo diario en espacios de aprendizaje compartidos, potenciando la implicación de sus padres y madres.

El objetivo es conseguir el éxito escolar y la confianza en sí mismos para salir adelante y poder romper el círculo de las desigualdades. Y lo hacemos con un grupo de profesionales y voluntarios implicados en conseguirlo.

La suma de esfuerzos es la clave para generar oportunidades, por eso te necesitamos para mantener estos espacios de seguridad y confianza, apoyando a cuántos más niños mejor.


¿Qué podremos hacer con tu donación?

Un día de refuerzo escolar de un niño o niña— 12€
Una semana de refuerzo escolar para un niño o niña — 60€
Un mes de refuerzo escolar de un niño o niña — 240€
Medio curso para un niño o niña — 1.200€
Un curso entero de un niño o niña — 2.400€

Un mes de refuerzo escolar de una clase de 20 niños y niñas — 4.800€

Los fondos conseguidos con esta recaudación sumaran para sostener las actividades de ocio y refuerzo escolar de miles de niños y niñas en los barrios del Raval (Barcelona), de Llefià y Sant Roc (Badalona), de La Mina (Sant Adrià de Besòs) y de Salt (Girona).

Esta iniciativa es parte de la campaña feselprimerpas.org en la que la ciudadanía comprometida suma su esfuerzo, para hacer posible un trabajo educativo generador de oportunidades formativas y de trabajo.

Lo creemos firmemente: el círculo de las desigualdades se puede romper con la educación. Y sólo lo conseguiremos si todas y todos nos comprometemos. ¿Podemos contar contigo?

¡Gracias por adelantado!

El Casal dels Infants som una entitat socioeducativa que, des de 1983, fem costat als infants, joves i les seves famílies en risc d'exclusió, amb el seu reforç educatiu i benestar social i emocional.

 

 

Donators (1)

Casal dels Infants

258€

1,809 days ago

Comments (1)

Casal dels Infants

1,809 days ago

"

Sponsors