10%

Fundraised 190 €

Goal 2.000 €

Donations 4

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

L’educació en temps de lleure i la importància de poder viure un estiu diferent a través d’activitats d’esplai i colònies són elements vitals en el procés de creixement dels nois i noies.

Encara n’hi ha molts, però, d’entorns desafavorits, que no tenen els mitjans per poder-hi anar.

L’Escola Pia de Catalunya promou, mitjançant Fundació Educació Solidària i Colònies Jordi Turull, l’accés a l’educació en temps de lleure per a tothom.

Fundació Educació Solidària i les seves contraparts al Senegal i a Mèxic organitzem, des de fa 15 anys, esplais i colònies d’estiu perquè més de 1.500 infants puguin fer real el seu dret a una educació integral.

Colònies Jordi Turull ajudem nens i nenes de Catalunya perquè puguin anar de colònies a l’estiu. Cada any bequem més de 40 participants en risc d’exclusió social o que no es poden permetre anar-hi. Per a la majoria d’aquests nens aquests 10-15 dies són els millors de l’any i troben un espai on, per uns dies, tots som iguals i tenim els mateixos drets i els mateixos deures.

Treballem amb més de 100 joves monitors/es voluntaris i tots junts aportem també el nostre gra de sorra.

Ens ajudes a tirar-ho endavant?

Fundació Educació Solidària

Fundació Educació Solidària

Educació Solidària promou i dóna suport a accions educatives en àrees necessitades per la millora de les condicions de vida de les persones.

More information ›

Supporters (4)

Fundraised 190 € of 2.000 €

Donations 4

To go 1514 Days