Collected

20€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

#undiaperdonar cap infant sense un somriure

Acompanyament a situacions de conflicte familiar. A l'Associació "in via" creiem i apostem perquè la resolució d...

Collected

20€

Goal

1.400€

Donations

1

Left

Finished

1%

In support of

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 3 Nov 2015

Acompanyament a situacions de conflicte familiar. A l'Associació "in via" creiem i apostem perquè la resolució de conflictes i la comunicació familiar saludable, aporten un benestar als nens/es i les seves famílies que influeix en la resta d'àrees de la seva vida.

És per això que atenem a famílies amb fills/es per potenciar la convivència, compartir experiències i que pares i fills puguin millorar la seva relació, i gaudir del temps junts.

El projecte "ENDAVANT" es desenvolupa a través de sessions grupals on pares/mares i fills per separat, treballen temes relacionats amb la comunicació i les estratègies per promoure una harmonia familiar.

Amb la teva donació de 47,50€ per una família per una sessió grupal,  col·labores amb aquesta iniciativa que permet que una família pugui prevenir situacions conflictives i que així puguin somriure i seguir desenvolupant-junts/es.

Desde 1953 "in via" treballa per la erradicació de la violència de gènere, el desenvolupament de la infància i joventut en risc, la capacitació de persones amb discapacitat i en mediació.

Ens ajudes a aconseguir que 10 families rebin 3 sessions?

Som una associació sense afany de lucre d’àmbit civil i reconeguda d’Utilitat Pública. La nostra missió és la promoció integral de les persones en risc d’exclusió social o amb algun tipus de discapacitat psíquica. Els col•lectius als que l’Associació in via es dirigeix bàsicament són dones, infants, adolescents, joves i famílies.

La nostra missió
Erradicació de la violència de gènere, desenvolupament de la infància i joventut en risc, capacitació de persones amb discapacitat i experts en Mediació.

 

Donators (1)

EDUARDO

20€

3,081 days ago

Sponsors