Collected

171€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Cap nen sense dinar

No pot ser que els que hi hagi tants nens que a la nostra terra tinguin problemes per tenir un plat a taula cada dia. Que vagin a les escoles amb g...

Collected

171€

Goal

1.265€

Donations

7

Left

Finished

14%

In support of

Category

Educación Infancia Cooperación internacional

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 10 Mar 2015

No pot ser que els que hi hagi tants nens que a la nostra terra tinguin problemes per tenir un plat a taula cada dia. Que vagin a les escoles amb gana doncs per la nit no han sopat. Hem de garantir que tot nen escolaritzat te un àpat cada dia i no només això si no que els dissabtes, els diumenges i els dies festius també menja cada dia. Estem al segle XXI i a Europa, no pot ser.

Amb aquests 1.265€ vull que aquests diners ajudin a aquesta bona causa, jo em comprometo a donar-ho tot en aquests 42195 m després de 5 mesos d'entrenaments i voldria que aquest esforç servís per això. I com ho podeu??? fer doncs patrocinant un trocet de la cursa, cada metre val 3 centims d'euro. Tu decideixes quan metres em vols patrocinar. Vinga no es per mi és pel nostre futur com societat!!!

Somos una ONG de cooperación global para el desarrollo que actúa desde hace más de 25 años a favor de la infancia y en defensa de sus derechos, en especial el derecho a recibir una educación equitativa y de calidad. Trabajamos en España y en países de África, América y Asia, mediante proyectos sociales en los que participan más de 400.000 niños y niñas y 220.000 adultos para promover sociedades justas y equitativas que garanticen sus derechos y bienestar. Deseamos un mundo en el que todos los niños y niñas disfruten plenamente de sus derechos y de una vida digna. Formamos parte de ChildFund Alliance, una de las principales coaliciones internacionales de ONG centrada en la protección de la infancia y presente en los cinco continentes.

Donators (7)

Mayt

25€

3,322 days ago

Franco

20€

3,323 days ago

Anonymous

36€

3,323 days ago

Anonymous

20€

3,323 days ago

Maya - Cora

15€

3,324 days ago

roc

5€

3,326 days ago

Jose

50€

3,326 days ago

See more donators

Comments (3)

Franco

3,323 days ago

Ánimo Josep

Ya eres un campeón! Estamos superorgullosas de ti!

Sponsors