Collected

66€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

113 km per l'ela

Fa uns anys em van diagnosticar una hèrnia discal que em va apartar de tot tipus d'esport i esforç, la qual c...

Collected

66€

Goal

113€

Donations

7

Left

Finished

58%

Category

Discapacidad intelectual Salud

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 19 Jan 2015

Fa uns anys em van diagnosticar una hèrnia discal que em va apartar de tot tipus d'esport i esforç, la qual cosa em va afectar anímicament. Amb sacrifici i treball, per sort, he pogut reprendre aquestes activitats, i gràcies a l'esport (tot i anar en contra del primer diagnòstic) he aconseguit que aquest dolor practicament hagi desaparegut. Gràcies a l'esport he tornat a tenir aquella confiança que vaig perdre en el seu moment, i gràcies a l'esport em sento més viu que mai. L'any passat vaig decidir posar-me un dels reptes més importants de la meva vida a nivell personal: completar un Ironman en la seva modalitat 70.3, però degut a una lessió es va haver d'aplaçar fins aquest 2016.

No tothom pot fer allò que li agrada, i no tothom pot fer allò que voldria. Les malalties degeneratives son un pes amb el que molta gent ha d'aprendre a conviure, i per desgràcia moltes encara no tenen cura; l'ELA és una d'elles. Per això, i tot i que el meu cas no és comparable a aquesta malaltia, crec que em sent una mica identificat, així que he decidit compartir el meu repte personal amb el de moltes altres persones que també fan un esforç enorme (molt més gran que el meu) per tirar endavant. El meu objectiu és poder recaudar el ja clàssic euro per km, que en aquest cas serien 113. No és molt, però ja és millor que res.

Així, seguint el que va començar el meu club, em disposo a afrontar un Ironman 70.3, que val per dos.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hace unos años me diagnosticaron una hernia discal que me apartó de todo tipo de deporte y esfuerzo, lo que me afectó anímicamente. Con sacrificio y trabajo, por suerte, he podido retomar estas actividades, y gracias al deporte (a pesar de ir en contra del primer diagnóstico) he conseguido que este dolor practicamente haya desaparecido. Gracias al deporte he vuelto a tener esa confianza que perdí en su momento, y gracias al deporte me siento más vivo que nunca. El año pasado decidí ponerme uno de los retos más importantes de mi vida a nivel personal: completar un Ironman en su modalidad 70.3, pero debido a una lesión se tuvo que aplazar hasta este 2016.

No todo el mundo puede hacer lo que le gusta, y no todo el mundo puede hacer lo que quisiera. Las enfermedades degenerativas son un peso con el que mucha gente tiene que aprender a convivir, y por desgracia muchas aún no tienen cura; la ELA es una de ellas. Por ello, y a pesar de que mi caso no es comparable a esta enfermedad, creo que me siento un poco identificado, así que he decidido compartir mi reto personal con el de muchas otras personas que también hacen un esfuerzo enorme (mucho mayor que el mio) para salir adelante. Mi objetivo es poder recaudar el ya clásico euro por km, que en este caso serían 113. No es mucho, pero ya es mejor que nada.

Así, siguiendo lo que comenzó mi club, me dispongo a afrontar un Ironman 70.3, que vale por dos.

La Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

Oferim suport i acompanyament psicosocial i en teràpia ocupacional, tant a domicili com a les unitats especialitzades de la malaltia dels principals hospitals de referència. La Fundació és l’única entitat a Catalunya que treballa específicament per aquest col·lectiu.

L’ELA és una malaltia neurodegenerativa molt greu en que es desconeix el perquè es contrau i que actualment és mortal ja que no té cura.  

.

.

La Fundación Catalana de ELA Miquel Valls tiene por objetivo mejorar la calidad de vida de las personas afectadas de Esclerosis Lateral Amiotrófica (ELA).

Ofrecemos apoyo y acompañamiento psicosocial y en terapia ocupacional, tanto en el domicilio como en las unidades especializadas de la enfermedad de los principales hospitales de referencia. La Fundación es la única entidad en Cataluña que trabaja específicamente para este colectivo.

La ELA es una enfermedad neurodegenerativa muy grave en que se desconoce el por qué se contrae y que actualmente es mortal ya que no tiene cura.  

Donators (7)

Xavier

10€

2,889 days ago

Lau

10€

2,909 days ago

Carles

10€

2,916 days ago

Ivan

10€

2,919 days ago

Angel

20€

2,919 days ago

Anonymous

3€

3,330 days ago

Anonymous

3€

3,330 days ago

See more donators

Comments (4)

Xavier

2,889 days ago

De part meva i de la Mar. Tot el nostre suport:) Disfruta i que per molt més reptes puguem contribuïr a una bona causa.

Lau

2,909 days ago

Gracias por tu ayuda y difusión. Grande Toni!

Carles

2,916 days ago

Força crack!

Sponsors