Collected

30€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

salutUdG20

Des de la Setmana de la Salut de la UdG, juntament amb Multicapacitats, es vol cloure la celebració d'aquest setmana amb una jornada esportiva i inclusiva, que integri la comunitat universitària: la 1a Regata Dragon Boat.

Collected

30€

Goal

500€

Donations

1

Left

Finished

6%

Category

Discapacidad intelectual

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 26 Feb 2020

Fem la Diada UdG Salut Team, el proper 3 d'abril, amb la 1a Regata de Dragon Boat, a les instal·lacions del Club Natació de Banyoles.

Es tracta d'una competició per equips formats per 11 persones (10 remers i 1 timbaler) que han de completar una distància de 200m. en el menor temps possible. I per a la qual cosa no es necessita experiència prèvia. Cada Facultat, Escola, unitat, servei... fara un equip, que inclogui als diferents col·lectius de la UdG i a persones amb discapacitat.

L'activitat es basa en l'esforç comú i en el treball en equip, i fomenta els valors de la col·laboració, el compromís i el sentiment de pertinença a la UdG. Perquè tots som UdG, des de la inclusió, l'eport i la solidaritat.

Multicapacitats destinarà la recaptació a l'organització d'activitats solidàries i inclusives: esquí adaptat, caiac adaptat, pilates, sortides culturals, aquagym per a persones amb discapacitat... Multicapacitats cobreix, al seus socis i sòcies, una part important dels costos de les activitats que organitza.

Gràcies a la vostra donació, Persones amb Discapacitat i/o amb recursos limitats, gaudiran de l'esport, la natura i la cultura en el seu temps d'oci.

 

 

 

 

Multicapacitats és una asociació sense ànim de lucre, no assistencial, formada per estudiants i exestudiants amb discapacitat de la Universitat de Girona i persones concienciades amb la nostra realitat. Estem units per canviar les coses, i sensibilitzar la societat envers la nostra realitat.

Som Multi, perquè som molts i som diversos i diferents. I som Capacitats, perquè valorem més les capacitats de les persones i la superació personal, que no pas les mancances que tots tenim.  

Volem fer valdre les nostres Capacitats i els nostres drets, reconeguts oficialment en la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat i el Protocol Facultatiu de l’ONU, que ens protegeix, i regula la nostra integració social plena.

Multicapacitats du a terme campanyes de sensibilització, envers les Persones amb Discapacitat. I amb l'objectiu de fomentar la plena inclusió social de les persones amb discapacitat, tenim un ampli programa d’activitats. Són activitats accessibles, amenes, enriquidores, rehabilitadores, inclusives, i pensades per al públic en concret a qui van dirigides.

Gràcies a aquestes activitats, les Persones amb Discapacitat podem gaudir del temps d'oci, amb activitats adaptades i obertes a tothom que ho desitgi.

 

Donators (1)

Anonymous

30€

1,515 days ago

Comments (1)

Sponsors