Collected

0€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Nedo per els Pallapupes

Vull recaptar fons per la ONG Pallapupes, nedant la Copa Marnaton 2019. M'ajudes?

Collected

0€

Goal

2.000€

Donations

0

Left

Finished

0%

In support of

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 14 Feb 2019

Aquesta es un breu explicació del que fa aquesta ONG

"Quan se’ns diagnostica una malaltia, aquesta pot passar a ser més important que la pròpia persona.

Amb la nostra tasca contribuïm a la humanització dels processos hospitalaris i a la prevalença del subjecte per sobre de la malaltia mentre duri aquest procés. Avui en dia moltes persones viuen la seva malaltia amb molta solitud, i és per aquest motiu que posem el teatre al servei de la sanitat, contribuïm a la seva humanització, omplint els espais de vida a través del riure.

Proposem l’humor com a eina fonamental per poder fer front a les situacions adverses que es viuen al voltant de la malaltia. El riure ajuda a canalitzar la tensió, la por i l’ansietat que moltes persones pateixen davant d’aquesta situació i, per aquest motiu, volem acompanyar-les amb el que millor sabem fer: teatre. Sens dubte ajuda a poder fer front a aquest moment vital amb més optimisme."

Pallapupas es una ONG cuyo objetivo es mejorar el estado físico y mental de niños, niñas y personas mayores ingresadas en hospitales y centros sociosanitarios, y de personas con enfermedades mentales. Trabaja dentro de los hospitales creando un espacio para la risa durante el proceso de la enfermedad, y así convertir estos centros sanitarios en espacios más amables y llenos de vida mediante actuaciones artísticas, con un método artístico propio, orientadas a niños, niñas y personas mayores, en estrecha colaboración con el personal sanitario. Fuera de los hospitales hacen teatro con personas que sufren enfermedad mental o con personas que tienen familiares muy cercanos con enfermedades mentales. El teatro se utiliza en este caso como herramienta de expresión en su lucha contra el estigma.

Donators (0)

Sponsors