0%

Fundraised 10 €

Goal 3.000 €

Donations 1

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

L’espai jove “La Remunta” es crea per a cobrir la necessitat dels i les joves del barri i donar-les-hi continuïtat per a que puguin seguir arrelats a projectes a l’esplai. Per tant, pretén oferir un espai de lleure, obert i gratuït, per a que puguin estar i gaudir del seu temps lliure amb l’acompanyament de l’educador/a de l’espai.

Col·labora fent un donatiu a l’Esplai Xixell. Aquest cop destinarem els diners recaudats al nostre Espai jove!

Centre d'Esplai Xixell

Centre d'Esplai Xixell

El Centre d’Esplai Xixell és una entitat socioeducativa dedicada a l’educació en el temps lliure d’infants i joves en els barris del Centre i de Sant Josep de l’Hospitalet de Llobregat.

Treballem per fer dels nostres socis persones crítiques, lliure, capaces de lluitar per la Pau, pels Drets Humans, pel respecte i l’amor a l’entorn i per fer de la diversitat una font d’enriquiment. Per ser cada dia més feliç, la nostra comunitat educativa treballa per aconseguir el benestar dels infants, joves i les seves famílies.

Volem que els nens/es i joves que participen de les nostres activitats se sentin contents amb els seus amics, els monitors i amb l’entitat, que comparteixin la seva felicitat i que aquesta experiència els faci créixer.

More information ›

Supporters (1)

Fundraised 10 € of 3.000 €

Donations 1

To go 333 Days