Collected

0€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

dXiquets, anem més enllà

Presència i acompanyament educatiu a infants en situació de vulnerabilitat social a través de l'ampliació d'activitats d'oci i lleure al llarg dels caps de setmana.

Collected

0€

Goal

3.500€

Donations

0

Left

Finished

0%

In support of

Category

Infancia

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 27 Sep 2018

dXiquets és  projecte engrescador, un projecte que vol anar una mica més enllà en la presència al costat dels infants i joves, en especial d’aquells més vulnerables. A través d'aquesta línia de treball,  basada en l'oci i el lleure, donem continuïtat a la tasca ja duta a terme pel Centre Obert Rialles durant la setmana,  i possibilitem a més la participació d’altres infants del territori enriquint així la convivència i la possibilitat d'una millor integració social. 

El Centre Obert Rialles és un servei diürn preventiu, fora de l’horari escolar, que dóna suport, estimula i potencia l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo, i compensa les deficiències socioeducatives de les persones ateses mitjançant el treball individualitzat, el grupal, la família, el treball en xarxa i amb la comunitat.

Els Centres Oberts Maristes són serveis socioeducatius diürn de caràcter preventiu que donen suport fora de l'horari escolar, estimulen i potencien l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització i l'adquisició d'aprenentatges bàsics, per als nens i nenes i per les joves i els joves en contextos d'especial vulnerabilitat social. 

Treballem per millorar les oportunitats dels infants i joves als que acompanyem.

 

Donators (0)

Sponsors