101%

Fundraised 810 €

Goal 800 €

Donations 22

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

Què significa per a vosaltres una targeta de metro? Per al Grup de Joves de l'associació Amics del Moviment Quart Món, una T-10 vol dir connectar-nos amb Barcelona i conèixer els seus indrets, descobrir maneres saludables per gaudir de l'oci i aprendre a ser més autònoms i autònomes.

Aquest curs, el Grup de Joves el formem una quinzena de nois i noies i quatre monitors voluntaris i... tenim ganes de fer coses! A través de les activitats treballem valors i actituds positives, parlem sobre els estudis i els temes que ens preocupen i reflexionem sobre els diferents models de vida.

Estem convençuts que conèixer la nostra ciutat, Barcelona, ens obrirà més oportunitats. Per això, us demanem col·laboració per comprar les targetes de metro que necessitem. Ens doneu un cop de mà?

Moltes gràcies!

Amics del Moviment Quart Món Catalunya

Amics del Moviment Quart Món Catalunya

Amics del Moviment Quart Món Catalunya som una entitat de voluntariat.

Acompanyem famílies que viuen en assentaments o habitatge inestable a la ciutat de Barcelona, amb l’objectiu de fer-les protagonistes del seu procés d’inclusió i de fer visible la seva realitat per poder-la transformar. Des de fa 20 anys, acompanyem les famílies en el seu dia a dia i fem activitats formatives i de lleure amb els adults i els infants.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Amigos del Movimiento Cuarto Mundo Cataluña somos una entidad de voluntariado.

Acompañamos a familias que viven en asentamientos o viviendas inestables en la ciudad de Barcelona, con el objetivo de hacerlas protagonistas de su proceso de inclusión y de hacer visible su realidad para poderla transformar. Desde hace 20 años, acompañamos a las familias en su día a día y hacemos actividades formativas y de ocio con los/as adultos/as y los/as niños/as.

More information ›

Supporters (22)

Fundraised 810 € of 800 €

Donations 22

To go 612 Days