14%

Fundraised 990 €

Goal 7.112 €

Donations 29

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

"Jo gairebé no em puc moure... però a l’aigua SI. L’aigua m’abraça i sóc un superheroi, el meu cos flota, es mou, reacciona, no em cal la meva cadira... em relaxo... a l’aigua sóc tant feliç...! La Rosa, la meva fisio, quan em treu de la piscina, em diu que he treballat moltíssim, està contenta perquè m’he mogut molt. Sóc un superheroi! He abraçat l’aigua! Estic content i em sento molt bé."

El Nil té 5 anys i una discapacitat del 90%. A l’Associació AREMI atenem a moltes persones que com ell, a l’aigua, descobreixen unes possibilitats de mobilitat impensables en un altre medi. Ens cal una banyera molt específica per a fer exercicis per a les persones amb Paràlisi Cerebral severa.

AREMI és una entitat de Lleida referent en l’atenció de les persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars. L’Associació AREMI atén totes les necessitats de la persona amb greu discapacitat al llarg de tota la seva vida. L’ús de l’equipament és per a 71 usuaris directes, es compartirà entre l’escola d’educació especial i el Centre Ocupacional.

AQUALIFE 3: 7.112 euros. Model per a dues persones assegudes i una estirada, amb escala.

Aquest equipament ens és molt necessari perquè:

- Redueix edema i millora l’entorn venós.

- Millora la funció cardiovascular.

- Disminueix l’estrès ossi, articular i el muscular.

- Millora el trofisme muscular.

- Redueix l’espasticitat.

Associació AREMI

Associació AREMI

 L'Associació AREMI és una entitat sense ànim de lucre que atén a persones amb paràlisi cerebral i altres tipus de discapacitats. Sorgeix a iniciativa d'un grup de pares, ara fa 40 anys, donada la mancança de centre especialitzats a Lleida i provincia.

La seva finalitat es l'atenció a les persones amb necessitats especials derivades de trastorns en la motricitat, en la comunicació, l'autonomia i el control de l'entorn, al llarg de totes les etapes de la seva vida.

Proporciona ajuts i suports en els diferents àmbits d'actuació: educació, ocupació terapèutica, acolliment residencial, per al desenvolupament personal i social i per a la millora de la qualitat de vida, des d'una perspectiva habilitadora i inclusiva.

More information ›

Supporters (29)

Fundraised 990 € of 7.112 €

Donations 29

To go 657 Days