Collected

330€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Ajuda als infants sords a parlar!

La Yunalma és una nena feliç i espavilada. Aquest novembre farà 5 anys. Va néixer amb una hipotonia general, en aquest ...

Collected

330€

Goal

4.000€

Donations

4

Left

Finished

8%

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 15 Oct 2017

La Yunalma és una nena feliç i espavilada. Aquest novembre farà 5 anys. Va néixer amb una hipotonia general, en aquest moments no té diagnòstic, també pateix una sordesa pregona bilateral i és usuària de dos implants coclears.

A en Pau li encanta l’esport. Té 9 anys i no sap parar quiet. És sord i utilitza un implant coclear i un audiòfon.

A la Julieta li agrada molt anar a escola i li encanta xerrar i tenir amigues i amics. Ella té una sordesa pregona bilateral i utilitza un implant i un audiòfon.

L’Iñigo i en Mauro són germans. Els dos són sords. Cadascun d’ells porta dos implants coclears. L’Iñigo és un crack en els esports, fa vela, tenis, esquí, .... En Mauro, que té 5 anys, li agrada molt fer construccions amb els Lego. El que més els agrada es parlar. Ja ho diu la seva mare: “no callen mai”.

Per a ells és molt important portar l’implant coclear o l’audiòfon ja que els permet estar connectats al món: els permet sentir, escoltar i entendre què passa al seu entorn. Com a persones oients no som molt conscients del que significa un món sense soroll.

 

Els i les nostres protagonistes tenen en comú que:

Són sords de naixement

Parlen. I parlen molt!

Per poder parlar, necessiten hores de treball amb el/la logopeda

 

Cada sessió de logopèdia costa 30€.

Cada infant necessita una sessió, com a mínim, per setmana.

Això suposa, per a la família, una despesa de 240 en logopèdia cada mes.

 

NECESSITEM 4.000€ per poder ajudar-les en el copagament de 10 famílies amb nens/es amb sordesa d’entre 1 i 6 anys. Ajuda’ls a parlar, a comunicar-se i a viure amb plena inclusió: s’ho mereixen!

Amb la logopèdia i les pròtesis auditives, mireu com parlen!:

 

Som una entitat sense ànim de lucre i declarada d\'Utilitat Pública que treballem per als infants sords i per a les persones sordes. Oferim serveis d\'atenció directa: donem suport a les famílies amb infants amb sordesa i a les persones que han perdut l\'audició. Tenim el servei d\'inserció laboral que orienta les persones sordes a l\'atur a buscar i trobar feina, i assessora a les empreses perquè incorporin persones amb discapacitat auditiva als seus equips i perquè facin accessible els llocs de feina!

 

A nivell transversal, el nostre Servei d\'Accessibilitat a la Comunicació vetlla per a la plena inclusió de les persones sordes en tots els àmbits (educatiu, laboral, social i cultural). Oferim la subtitulació en directe dels actes com a mesura d\'accessibilitat universal i assessorem sobre el bucle magnètic i les emissores FM com a mitjans de suport a la comunicació oral.

Donators (4)

Anonymous

100€

2,312 days ago

Violeta

30€

2,326 days ago

Anonymous

100€

2,348 days ago

Anonymous

100€

2,348 days ago

Comments (2)

Violeta

2,326 days ago

Nosaltres també tenim un infant sord de 12m. Ànims i endavant!

Sponsors