Collected

431€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

#stargardt go! pedretina

Diversos corredors d'Agramunt #StargardtGo! ens hem unit per una bona causa: recaptar fons per a que es puguin investigar dife...

Collected

431€

Goal

500€

Donations

18

Left

Finished

86%

Category

Salud Inserción social Infancia

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 7 Feb 2017

Diversos corredors d'Agramunt #StargardtGo! ens hem unit per una bona causa: recaptar fons per a que es puguin investigar diferents malaties degeneratives de la retina que comencen en la infància. 

Seran cinc els runners solidaris que participaran en aquesta causa solidària que preten posar un gra de sorra en la lluita contra la Baixa Visió i la Ceguesa.  Els animeu amb petites aportacions solidàries per aquest projecte?

Tot el que aquests corredors aconsegueixin recapatar anirà a benefici del Grup Pediàtric de Distròfies de Retina de la plataforma Rare Commons liderada per l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Més informació a : 

http://stargardtgo.blogspot.com.es/

https://www.facebook.com/PedRetina/

 

Diferentes runners de Agramunt #StargardtGo! se han unido para una buena causa: recaudar fondos para que se puedan investigar diferentes enfermedades degenerativas de la retina que debutan en la infancia.

Seran cinco los runners solidarios que participaran en esta causa solidaria que pretende poner su grano de arena en la lucha contra la Baja Visión y la Ceguera. ¿Los animais con pequeñas aportaciones solidarias a conseguir su objetivo?

Todo lo que estos corredores puedan recaudar irá exclusivamente destinado al Grupo Pediátrico de Distofias de Retina de la plataforma Rare Commons liderada por el Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona.

Más información en:

http://stargardtgo.blogspot.com.es/

https://www.facebook.com/PedRetina/

Gràcies als socis, donants i col·laboradors, millorem la qualitat de vida de les persones que es troben en una situació vulnerable: persones que no tenen llar, que pateixen algun trastorn mental o discapacitat intel·lectual, que es troben en una si tuació de dependència, persones gran, els joves i els infants hospitalitzats. A més a més, apostem per la recerca i la cooperació internacional. L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu és una entitat fundada fa més de 500 anys, que compta amb 400 centres a 55 països per atendre les persones més fràgils de la societat.

................

Gracias a los socios, donantes y colaboradores, mejoramos la calidad de vida de las personas que se encuentran en una situación vulnerable: personas que no tienen un hogar, que sufren algún trastorno mental o discapacidad intelectual, que se encuentran en una situación de dependencia, personas mayores, jóvenes y la infancia hospitalizada. Además apostamos por la investigación y por la cooperación internacional. La Orden Hospitalaria San Juan de Dios es una entidad fundada hace más de 500 años, que cuenta con 400 centros en 55 países para atender a las personas más frágiles de la sociedad.

 

Donators (18)

Íngrid

42€

2,599 days ago

Sílvia

10€

2,599 days ago

Josep Maria

42€

2,599 days ago

TERESA

10€

2,601 days ago

margaret

40€

2,602 days ago

Olga

10€

2,602 days ago

Ivan

10€

2,603 days ago

Anonymous

20€

2,603 days ago

Ramon

25€

2,603 days ago

Tamara

42€

2,604 days ago

Peñi

20€

2,605 days ago

Sandra

5€

2,605 days ago

Francesc

30€

2,606 days ago

Miquel

10€

2,612 days ago

Joan Eugeni

50€

2,620 days ago

SONIA

10€

2,624 days ago

margaret

25€

2,624 days ago

Ramon

30€

2,624 days ago

See more donators

Comments (13)

Íngrid

2,599 days ago

Repte personal assolit! Repte #Stargardt gairebé!!

Sílvia

2,599 days ago

Tota la meva admiració!!! Sou uns cracks!! El millor equip #Stargardt Go!

TERESA

2,601 days ago

??nims a tots els Stargardt Go!!!

margaret

2,602 days ago

El Roger, l'Eudald, el Martí i el Joan també volen sortir a la samarreta de la Íngrid (els pot posar tots en un pac si vol ;)
Per la Ingrid, per Manel, pel Ramon B, pel Ramon T, pel Manu i pel Josep Mª.
Per tot l'equipàs #StargardtGo!

Olga

2,602 days ago

Espero, que de mica en mica, aneu sumant!! Molta sort i sobretot, molts anims...

Ivan

2,603 days ago

Íngrid! Vull sortir a la teva samarreta! Però posa'm amb accent a la "c" final ;-)

Tamara

2,604 days ago

Un euro per cada kilòmetre q el Manu i els runners de l'equip Stargardt Go correran a La Marató de Barcelona. ??nims!

Peñi

2,605 days ago

Andevant en aquest projecte solidari. Molta Sort. Abraçades.Peñi

Sandra

2,605 days ago

Encara que no puc còrrer amb el equip(alguna cursa ho farem,ja que tenim les camisetes)ajudarem amb tot lo que ens sigui posible...ànims pel repte!!!

Miquel

2,612 days ago

L'enhorabona pel repte solidari.

Endavant ho aconseguirem!!!!!!!

margaret

2,624 days ago

Cinc runners a cinc euros per corredor. Per ser-hi. Perquè el projecte #StargardtGo! s'ho val. Perquè vull que s'investiguin les malalties degeneratives de la retina i perquè vull que tots els nens i persones afectades d'aquestes malaties tinguin un dia l'oportunitat de curar-se. Vinga gent #StargardtGo. Sempre amb vosaltres! Ja sou guanyadors de la Marató de BCN d'aquest any!

Sponsors