Collected

200€

To benefit

Soñar Despierto

Copy code
Code copied
Donate

Nadal de l'anna

Estimada família, Ja fa molts anys que crec que rebo regals que no necessito o que no valoro prou. Sóc tan afortunada que tinc de tot i molt més...

Collected

200€

Goal

200€

Donations

2

Left

Finished

100%

In support of

Category

Educación Infancia Jóvenes

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 9 Dec 2011

Estimada família, Ja fa molts anys que crec que rebo regals que no necessito o que no valoro prou. Sóc tan afortunada que tinc de tot i molt més. En Jan i l'Arnau ja em fan viure, a través d'ells, la il.lusió del Nadal i amb això jo ja en tinc prou. En aquests temps que corren, aquí al costat de casa hi ha nens com ells que no poden tenir regals perquè els seus pares no s'ho poden permetre. Em fareu super feliç si m'ajudeu a recaptar fons per comprar regals de Reis a aquests nens. La gent de Soñar Despierto justament s'encarreguen de demanar les cartes a aquests nens i portar-los el que demanen. Tindran uns Reis com els del Jan i l'Arnau. No patiu per la xifra. Jo aportaré el que falti per als 200 euros. Moltíssimes gràcies!!! Muac!!! Anna.

Soñar Despierto es una Fundación con presencia en Barcelona, Madrid , Valencia y Sevilla que desde hace más de una década colabora con los centros de acogida donde viven menores que, por diversos motivos, han tenido que ser separados de sus familias y han pasado a ser tutelados por el Estado.

El objetivo principal de Soñar Despierto radica en conseguir que todos ellos cuenten con las mismas oportunidades que el resto de niños de su edad, independientemente de las circunstancias que les han tocado vivir.

Donators (2)

Nhoc Chan Margarita

100€

4,483 days ago

miguel

100€

4,484 days ago

Comments (1)

Feliç Nadal per tots els nens que la \'nostra\' germana no té, però també vol estimar!

Sponsors