Recaudado

40€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Un Nadal en companyia

Com viuràs aquest Nadal? Què acostumes a fer durant les dates nadalenques? Has pensat que fan aquelles persones grans que no tenen família ni recursos?

Recaudado

40€

Objetivo

3.000€

Donativos

3

Faltan

Finalizado

1%

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 6 sept 2018

 Què acostumes a fer durant les festes nadalenques? Has pensat que fan aquelles persones grans que no tenen família ni recursos? A Avismón – Catalunya celebrem cada any un “Dinar de Nadal” que uneix a més de 300 persones grans i  voluntaris/àries en un dia especial. El seu Dia de Nadal, un Nadal que no cau en 25. Amb la vostra ajuda els continuarem brindant un dinar especial. Avismón – Catalunya amb l’objectiu principal de pal·liar la solitud de persones grans que viuen soles al seu domicili. No obstant, anem més enllà i intentem vetllar perquè totes les necessitats que pugui tenir una persona gran estiguin cobertes, cercant per a ella recursos, públics o privats, adreçats a aquest col·lectiu.

Avismón acompanya a les persones grans que viuen soles. L’entitat ha comptat sempre amb la col·laboració del voluntariat, que les visita a casa setmanalment donant-los suport emocional. Actualment te projectes i serveis per donar resposta a les necessitats de les persones en fer-se grans.

 

Donantes (3)

Ester

10€

Hace 1.973 días

Sandra

10€

Hace 1.974 días

Mercè

20€

Hace 1.984 días

Patrocinadores