Circuit de l'Obaga 2015

Lidera este reto:  ACTN3 Sport
Evento  Circuit De L'Obaga 2015 - Lluitem Contra El Càncer
recaudado
264
objetivo
1000.00
quedan
0 días
donativos
5
inicio
06/08/2015

Des dels Amics de l'Hospital del Mar promovem la participació de ciutadans, professionals, veïns i entitats del teixit social en projectes de suport assistencial, de recerca, d'innovació, de solidaritat i de transformació per a la millora de l'Hospital del Mar.

La nostra missió és aconseguir la col·laboració de la societat civil per tal de contribuir a l'excel·lència en l'atenció a la salut.

Más información
Descripción

El circuit de l’Obaga és un esdeveniment esportiu solidari a favor de la lluita contra el Càncer. Tots els fons recaptat mitjançant les inscripcions dels corredors a les curses de trailrunning i canicross que tindran lloc el pròxim 4 d'octubre a Tiurana es destinaran íntegrament al projecte: “La fortalesa després del càncerSalut òssia en dones supervivents de càncer de mama” d'Amics de l'Hospital del Mar.

Es tracta d'un projecte d'investigació format per oncòlegs i metges experts en osteoporosis que té per objectiu identificar les causes que originen els problemes ossis en les dones que superen el càncer de mama i al mateix temps ajudar a establir mesures preventives i intentar pal.liar aquest problema.

Per fer front a aquesta problemàtica, els metges aconsellen introduir a totes les dones diagnnosticades de càncer de mama pautes alimentàries i suplements de calci i vitamina D, així com també la promoció i incorporació de l’activitat física en els nous hàbits.

A través d’aqueta cita esportiva, posem a l'abast de tothom el "Dorsal 0" que té per objectiu que totes les persones interessades puguin donar suport a aquesta iniciativa fent un donatiu lliure a través aquesta plataforma. 

Per a més informació sobre el Circuit de l'Obaga podeu consultar: https://circuitdeobaga.wordpress.com/

Donaciones
  Anónimo
Junts contra el càncer! Ànims als corredors!!
02/10/2015
200.00 
  Anónimo
Tot és poc per a lluitar contra el càncer! Ànims!!
23/09/2015
14.00 
  Anónimo
Allà estarem per a animar els corredors!
07/09/2015
25.00 
  Anónimo
el meu granet de sorra contra el càncer
04/09/2015
5.00 
  Anónimo
Magnífica iniciativa! Tot i no poder córrer, ens veiem a Tiurana el 4 d'octubre! :)
04/09/2015
20.00 
¡COMPÁRTE ESTE RETO!
Envia o publica este enlace para que más gente pueda llegar a esta página.