Deslimita`m - Teatre Social per a Joves

Lidera este reto:  Fundació La Roda
Evento  Deslimita`m - Trobada De Teatre Social Per A Joves
recaudado
370
objetivo
3500.00
quedan
0 días
donativos
6
inicio
27/03/2014

La Fundació La Roda d'Accions Culturals i del Lleure és una entitat sense afany de lucre que té per missió afavorir, a través de la cultura, la transformació social en els territoris on cal treballar per la cohesió. La nostra acció des de 1977 és fa a través de 81 entitats adherides al projecte la Roda als Barris i estem presents a 35 municipis de Catalunya. Apostem per la cultura com eina transformadora. Treballem en els sectors: cultural, social i educatiu. Els nostres principis recollits a la nostra RSO.

Más información
Descripción

Deslimita’m, és una trobada de teatre social oberta a totes les persones que vulguin descobrir el poder transformador i no violent del teatre. Utilitzant-lo com a mirall de la realitat i com mitjà per a la reflexió i transformació social.

Deslimita`m, és la culminació d’un any de feina feta, amb joves majoritàriament  en situació de risc d’exclusió social, mitjançant el teatre social. Els projectes Actuem! i Mosaic de Colors, inclouen el teatre social com a eina de treball des del 2006. La Fundació La Roda, amb el suport de diverses administracions i entitats, impulsa la programació dels tallers de teatre social per a joves amb l’objectiu de posar a disposició d'aquests, eines per resoldre conflictes i prevenir i reconduir situacions de vulnerabilitat social.

Qui participa?

Cada grup esta format per uns 8-15 nois i noies d’edats entre 12 i 18 anys, acompanyats per una parella d’educadors socials que han treballat amb ells durant tot el curs.

Com?

Cada grup de teatre representa la peça que ha creat durant el curs. Com sempre el treball és el resultat de les experiències compartides a les classes. Els joves ens mostren quines son les seves preocupacions, les seves pors o els seus dubtes utilitzant els recursos i les eines que els hi dona el llenguatge teatral, al mateix temps que ho comparteixen amb els altres. Una vegada acabada la representació es fa un fòrum de 15 minuts, on els assistents poden dialogar amb els nois i noies que acaben d’actuar per tal de compartir les seves inquietuds o dubtes respecte a la peça que acaben de veure. 

Què necessitem?

La teva col·laboració per a recolzar aquests joves i poder organitzar la Trobada de Joves. Creiem que aquesta Trobada de Joves és molt important dins el tancament del procés del treball de teatre com a eina de transformació i reflexió social dels diferents projectes que inclouen el teatre social. 

Per què?

Arribat a aquest punt del procés de grup, els participants necessiten compartir les experiències que han viscut i oferir-les als altres.

Adonar-se que estan en un teatre i que tot allò que mostren està passant dins aquest espai teatral.

El teatre com a espai màgic no convencional on la realitat es transforma i és transformable...

Donar l’oportunitat a aquests adolescents de poder viure aquesta circumstancia en un teatre com l’Arteria pot significar un punt de inflexió dins la seves histories.

Com a públic hi assistiran totes aquelles persones que estiguin interessades en conèixer aquests tipus de teatre, així com la resta de grups que han participat en algun període d’aquest curs en el projecte, però no han tingut marge de temps per poder arribar fins la Trobada i participants d’altres edicions.

Deslimita`m i el teatre social són projectes impulsats per la Fundació la Roda i l'Associació Impacta`t.

Més informació sobre Deslimita'm


Donaciones
  CRISTINA
22/04/2014
120.00 
  Anónimo
16/04/2014
50.00 
  Lluisa
Endavant La Roda que és molt necessària per el nostre país!
28/03/2014
50.00 
  Anónimo
Sou els millors
27/03/2014
50.00 
  Anónimo
Anims
27/03/2014
50.00 
  Anónimo
Força Roda
27/03/2014
50.00 
¡COMPÁRTE ESTE RETO!
Envia o publica este enlace para que más gente pueda llegar a esta página.