Gran Repte Zurich Marato Barcelona: mentoria per adolescents tutelats

recaudado
65
objetivo
2200.00
quedan
0 días
donativos
2
inicio
02/01/2017
HAZ TU DONACIÓN

Luchamos para mejorar la calidad de vida de los jóvenes tutelados y estutelados, en riesgo de exclusión social, para garantizar la igualdad de oportunidades en su incorporación a la vida adulta.

Más información
Descripción

A prop teu hi ha nens i nenes, nois i noies que no poden comptar amb la seva família, per això reben el suport de la DGAIA per tirar endavant i tenir les mateixes oportunitats que la resta. Han tingut la mala sort de viure en una família desestructurada o de néixer en un país pobre o en conflicte i del qual han fugit buscant un futur millor.

Quan s’apropen als 18 anys han d’iniciar el camí cap a l’emancipació, per aprendre a viure com a adults ja sense la protecció dels sistemes de protecció de menors. Aquest procés s'inicia sovint amb una falta de maduresa, eines i recursos propis de l'edat. És per això que és tan important oferir l'accés a la mentoria als adolescents d'entre 16 i 18 per tal que adquireixin maduresa i tinguin els recursos suficients per afrontar l'examen d'emancipar-se un cop fan 18 anys.

Proposem una nova via per garantir l’èxit de l’emancipació d’aquests joves tutelats, que ho deixaran de ser en un període curt de temps, i que hauran de fer front a nous reptes com trobar un lloc on viure, buscar feina i/o continuar amb la seva formació.

Això passa pel GR 16-18, un nou projecte que acompanyarà als adolescents a partir dels 16 anys ajudant-los a teixir una xarxa de confiança a través de la mentoria, per poder afrontar en millors condicions el seu procés d'emancipació al complir 18 anys.

Com ho farem? Creant una xarxa de confiança per a aquests i aquestes joves, de la mà de voluntaris i voluntàries que actuaran de mentors i mentores i ajudaran als i les joves a adquirir un capital competencial, social i emocional, que és bàsic per la seva emancipació; a través d'activitats estructurades de caràcter artístic i/o esportiu. Aquest mentor/-a es convertirà en una persona de confiança que els acompanyarà emocionalment en aquest període vital tan important.

El nostre repte per a la Zurich Marató de Barcelona, proper 12 de Març de 2017 és el finançament del projecte durant un mínim de dos mesos. El cost d'acompanyar 10 joves tutelats durant un mes és de  2.200 euros, destinant-se 55 euros setmanals a cada adolescent.

Vols finançar l’acompanyament d’un adolescent durant una setmana? Són només 55 euros per ajudar-nos a fer camí i recórrer aquest tram de la gran ruta a l’emancipació.

Donaciones
HAZ TU DONACIÓN
  Cristina
07/03/2017
10.00 
  Ricard
1er pas...per agafar força
03/01/2017
55.00 
¡COMPÁRTE ESTE RETO!
Envia o publica este enlace para que más gente pueda llegar a esta página.