SOMRIURES QUE CUREN

Lidera este reto:  MUTUA DE GRANOLLERS MPS
Evento  SOMRIURES QUE CUREN
recaudado
0
objetivo
10000.00
quedan
0 días
donativos
0
inicio
16/12/2016

Gracias a los socios, donantes y colaboradores, mejoramos la calidad de vida de las personas que se encuentran en una situación vulnerable: personas que no tienen un hogar, que sufren algún trastorno mental o discapacidad intelectual, que se encuentran en una situación de dependencia y la infancia hospitalizada. La Orden Hospitalaria San Juan de Dios es una entidad fundada hace más de 500 años, que cuenta con 400 centros en 55 países para atender a las personas más frágiles de la sociedad.

Gràcies als socis, donants i col·laboradors, millorem la qualitat de vida de les persones que es troben en una situació vulnerable: persones que no tenen llar, que pateixen algun trastorn mental o discapacitat intel·lectual, que es troben en una si tuació de dependència i els infants hospitalitzats. L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu és una entitat fundada fa més de 500 anys, que compta amb 400 centres a 55 països per atendre les persones més fràgils de la societat.

Más información
Descripción

Mútua de Granollers col·labora una any més amb la Campanya Solidària “Somriures que curen” en benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu. Aquest any els diners recaptats a la campanya seran en benefici de la investigació de la leucèmia infantil.

Amb el vostre ajut, aquest any tornarem a omplir de “Somriures que curen” la vida de molts nens i nenes.

Tots junts farem possible amb el nostre gra de sorra que es contribueixi a alleugerir el patiment de les famílies afectades.

Esperem que cada cop més persones s'encomanin de l'essència dels nostres somriures!!

Donaciones
¡COMPÁRTE ESTE RETO!
Envia o publica este enlace para que más gente pueda llegar a esta página.